Børnebehandling

Børnebehandling med omsorg og nærvær.

Når dit barn kommer til behandling hos os behandles det altid med omsorg og nærvær så barnet hurtig oplever tillid til fysioterapeuten. Vi behandler børn i alderen 0-18 år.

Børnene kan have alt fra lettere motoriske udfordringer til diagnoser med krævende tværfaglig behandling. Klinikkens børne-team har mange års erfaring med behanding af børn med sanse-motoriske problemer og børn med svære fysiske handicaps. 

 

Børn med normale vilkår:

Vi behandler blandt andet børn med normale vilkår som er udfordret ved, at være motorisk usikre eller urolige. Vi behandler børn der har hovedpine, fejlstillinger i fødder, knæ og hofte. Vi behandler børn med scoliose/skævhed i ryggen, hypermobile og vi behandler børn der er kommet tilskade ved idrætsaktiviteter.

Motorisk usikre børn kan virke kluntede og/eller er langsomme til at tilegne sig fin- eller grovmotoriske færdigheder. Ofte er det børn, der ikke har udviklet aldersvarende motoriske færdigheder som fx at løbe, hoppe, cykle, kravle i legestativer, kaste med bold og holde balancen på ujævnt underlag. Endvidere kan de have besvær med af og påklædning.

Motorisk urolige børn har svært ved at sidde stille og de er altid hurtigt videre til den næste aktivitet. Disse børn har ofte svært ved at holde koncentrationen og kan have svært ved at falde til ro. 

 

Børn på special området:

Vi behandler børn indenfor special området. Vi kommer på institutioner og behandler også børnene på klinikken. Børn på specialområdet har svære fysiske eller psykiske handicap, det kan være syndrom børn, børn med sansemotoriske ydfordringer, motoriske problemer, kontrakturer/stram muskulatur, spasticitet, Cerebral parese og meget andet.

 

Vi tilbyder desuden:

  • Vejledning omkring spædbørn, der fx har en favoritside og evt. et fladt baghoved, ikke vil ligge på maven, eller ikke kan vende sig fra ryg til mave eller omvendt.
  • Vejledning og træning til børn der er hypermobile
  • Behandling af børn og unge med hovedpine
  • Vejledning i sko og eventuelle indlægssåler

 

Læs vores relaterede blog indlæg:

"En god start på livet" her

"Børn, sansning og motorik" her

 

  Ring +45 9895 1721