Indlægssåler

Klinikken tilbyder Formthotics Medical System:

Klinikken tilbyder individuelle fremstillede indlægssåler. Formthotics er en dynamisk sål der tillader foden at bevæge sig og samtidigt stimulere muskelaktiviteten i fødderne.

Sålerne er lavet af et åndbart materiale så sålen tillader foden at ånde. Sålerne fås i forskellige udgaver som tager højde for belastning og anvendelse. Sålerne laves både til børn og voksne.

Når sålen støbes medbringes de sko den primært skal anvendes i, da den færdigstøbes i skoen. Inden udarbejdelse af sålen laves en grundig fod og holdningsanalyse.

Hvem kan bruge Formthotics:

såler kroppen

 

Ny sål til dig der cykler.

Oplever du smerter, ømhed, sovende tæer under cykling?

-Så er Formthotic Cycle en god løsning!

Ofte er den sål cykel skoene er født med af ringe karakter. En tynd standart sål har ikke den egenskab som dine fødder har behov for under cykelbevægelsen. De er meget tynde og har ingen eller minimal svangbuestøtte, som kan have direkte årsag til, at du over tid udvikler overbelastningsskade.

Du har behov for en sål der er støttende og som former og støtter netop din fodstilling under aktivitet. Sålerne skal leve op til de individuelle behov for at få en optimal fodstillig. Herved kan du optimere dit muskelarbejde og dermed få en bedre cykeløkonomi og mindre risiko for overbelastningsskader.

Formthotic cykel sål er designet så de passer til cykel sko. Den er født med en svangstøtte og lavet af blød skum materiale der er formbar når fysioterapeuten opvarmer det. De kan tilpasses af vores fysioterapeuter evt. med en forfodspilotte, da den smalle cykel sko ofte presser forfoden som kan udløse smerter.

Kontakt os hvis du er en af de mange cykelrytter, mountainbiker eller motionist der oplever ovennævnte symptomer.

Vi står klar til råd og vejleding!

formthotic cykel

 

Altid tilfredshedsgaranti på vores såler:

Grundet stor tilfredshed blandt vores kunder tilbyder vi en tilfredshedsgaranti. Tilfredshedsgarantien består af returnering af sålens pris hvis ikke der opnås tilfredshed af sålen efter færdig tilpasning og passende tilpasningsperiode. Der ydes ikke retur gebyr på udarbejdelsen af sålen.

Alle klinikkens fysioterapeuter er uddannet i at undersøge, analyserer og vurderer behovet for indlægssåler samt at udarbejde individuel tilpasset såler.

 Priser:

Du kan se priser her: Økonomi og priser

 

 

 

  Ring +45 9895 1721