Klinikken tilbyder NMES/strøm behandling:

NMES er en special ydelse, der optimere din træning, genoptræning efter skader. NMES-behandling bruges til mange patient grupper. Vi anbefaler NMES træning til alt fra neurologiske patienter, kirurgiske patienter og til sportsfolk. Apparaterne kan bruges til at rekrutere flere muskel fibre under din træning eller til at fremme muskel restitutionen igen. 

Hvem går på NMES/strøm hold:

Holdet er for dig der skal forebygge tab af muskel kraft, ønsker at nedsætte muskelspasmer, ønsker at øge og vedligeholde bevægeligheden, har behov for øget lokal blodcirkulation eller ønsker at styrke svage og skadede muskler.

Sådan fungere holdtræning med strøm:

På vores NMES/strøm-hold deltager der forskellige patient kategorier, med det fælles, at der er fokus på træning med hjælp af strøm-apparatur. Fysioterapeuten vil vejlede og indstille apparaturene så der tages individuelle hensyn og behov.

Inden deltagelse på hold vil du have været omkring en af klinikkens fysioterapeuter til en grundig udredning og undersøgelse. Du har fået individuel vejledning i netop dit træningsprogram således træningen målrettes din problematik.

Strøm- apparatur:

Vi benytter Compex apparater til behandling, hvilket er et apparatur med elektroder som placeres direkte på huden. Ved hjælp af svag strøm stimmuleres musklerne. Fysioterapeuten vil vælge behandlingsprogrammet alt efter hvilken effekt man ønsker. 

Vi lejer ikke apparaturer ud, men formidler gerne kontakt til køb at rette apparatur til hjemmebrug.

Tillæg ydelse på elektroder:

Der opkræves et elektrode gebyr ved brug af NMES behanding. 

Salg elektrode pakke: 100 kr.

 

 Compex

  Ring +45 9895 1721