Vi tilbyder Dans med Parkinson:

Dans med Parkinson er dans/træning for parkinson ramte og deres pårørende.

Parkinsonforeningen gennemfører med støtte fra TrygFonden et landsdækkende treårigt projekt, som kobler kvalificeret danseundervisning, musik, rytme og motion med en ofte overset sygdomsgruppe – nemlig parkinsonramte og deres familier samt venner.

Målet med projektet er at samle landets parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret omkring dansetræning, musik og livsglæde. Projektet er således både målrettet parkinsonramte og deres pårørende. For at nå dette mål har Parkinsonforeningen uddannet danseinstruktører i store dele af landet i Ballroom Fitness™

 Ballroom Fitness™

Ballroom Fitness tager udgangspunkt i de klassiske pardanse, som f.eks. vals, cha cha cha, slow fox mm., men dansen er bygget op på en sådan måde, at man som deltager danser både alene og med en partner. I Ballroom Fitness er fokus på brugen af musikken, herunder gang til musik. 

På klinikken er det vores fysioterapeut Louise Gjelstrup Olesen der er uddannet BallroomFitness instruktør som står for undervisningen.

Deltagerne udfordres med gangtræning, balance, koordination, kropsholdning, styrke samt musik forståelse under træningen.

Danse erfaring er intet krav da der danses på forskellige niveauer. Man skal blot kunne bevæge sig uden ganghjælpemiddel.

Holdet er for alle der har lyst til at gøre træningen sjov og aderledes og som naturligvis kan lide at bevæge sig til musik. 

Læs vores blog indlæg:

"Parkinson" her

Se videoen "Viden om musik og bevægelse"med Anne Korsgaard

  Dans logo 2

 

Pris:

Speciale 62 patienter deltager gratis med gyldig henvisning.

Ledsager/pårørende betaler 100 kr. pr. gang.

 

  Ring +45 9895 1721