Ryg teamet er et af klinikkens stærke behandler teams:

Fysioterapeuterne arbejder til dagligt på tværs af alle fag-teams. klinikkens fysioterapeuter arbejder evidens baseret og målretter den fysioteraputiske undersøggelse og behandling efter de kliniske retningslinjer. Målet er, at tilbyde vores kunder "best practis" på alle fagområder. 

Fysioterapeuterne er indelt i behandler-teams da de har forskellige kompetancer, erfaring og efteruddannelse. Fysioterapeuterne er ansvarlige for udvikling, viden og kvalitetsikring på de enkelte fagområder.

Ryg teamets arbejdsområder:

Vores ryg team består af erfarne fysioterapeuter der i sin efteruddannelse har haft fokus på lidelser i rygsøjlen. Klinikkens ryg team undersøger og behandler ryg og nakke pateineter med baggrund i McKenzie-metoden og eller Mulligan-metoden. Fysioterapeut Louise Gjelstrup Olesen er eksamineret McKenzie terapeuter og har titlen Cert.MDT. 

 

McKenzie-metoden:

McKenzie-metoden er, specielt ved diskusrelateret skader i nakke- og ryg, blevet det foretrukne behandlingsvalg, som lægerne henviser til. 

Klinikkens fysioterapeuter Louise G. Olesen er Cert. MDT. 

MDT-terapeuter er trænet til at undersøge og diagnostisere alle dele af det muskuloskeletale system.

McKenzie Konceptet er den mest veldokumenteret undersøgelse- og behandlingsmetode for ryg- og nakkegener.

Læs mere om konceptet her 

 MDT logo

 

Mulligan metoden:

Mulligan metoden er udviklet af Brian Mulligan og er en af de førende behandlingsmetoder i verden. Mulligan er en del af den manuelle terapiens tilgang til undersøgelse og behandling af gener i bevægeapparatet. Mulligan teknikker er specielt egnede til problematikker med nedsat led bevægelighed. Ved Mulligan teknikkerne opleves ofte øjeblikkelig effekt.

Klinikkens fysioterapeuter Stine Guldhammer Mogensen, Mads Mow og Louise G. Olesen indrager teknikkerne i deres behandling.

Læs mere om metoden her:

mulligan logo

GLA:D ryg konceptet: 

GLA:D-ryg konceptet er udviklet på Syddansk Universitet, og er i dag et godt valg når det gælder træning og håndtering af tilbagevendende længerevarende rygsmerter. Konceptet består af undervisning og træning i et 9 ugers forløb og udbydes kun hos certificerede GLA:D ryg klinikker.

På klinikken er det fysioterapeut Louise G. Olesen der er GLA:D-ryg certificeret. 

 

Læs mere om GLA:D ryg her

  

  Ring +45 9895 1721