Klinikkens faciliteter:

Klinikken ligger centralt placeret i Østervrå, blot 5 minutters gang fra busstoppested. Klinikken råder over P-pladser lige udenfor døren, så det er let for gangbesværret og handicappede.

Klinikken holder til i Sundhedshuset i Østervrå. Klinikken har fælles venteværelse med læge, tandlæge og fodterapeut. Venteværelse området er lyst og venligt og er meget handicap venlige med skydedøre og god plads på handicap Wc.

Klinikkens fysioterapeuter tager godt imod dig og henviser dig til ventearealet. I venteværelset er der magasiner til læsning og en infoskærm med  praktiske informationer og tilbud.

I receptionen har vi mindre butiks område, hvor der sælges alt fra trænings elastikker, træningsbolde, holdnings elastikker, tape og meget mere. Du kan se salgsprodukter her

Klinikken råder over fire lyse og moderne behandler kabiner og en træningssal, hvor der er mulighed for at deltage i hold træning samt opfølgende genoptræning.

Lejede lokaler:

Ø.V.I:

Klinikken lejer sig ind i helt nyt og veludstyret motionscenter hos Ø.V.I. Centret råder over kredsløbsmaskiner (cykler, løbebånd, crosstrainer og step), maskiner til styrketræning samt frie vægte. Endvidere tilbyder centret det nyeste udstyr inden for slynge træning (T.R.X ) samt Crossfit udstyr.

Klinikken benytter faciliteterne til holdaktivitet og til individuel genoptræning.

Østervrå Svømmehal:

Klinikken tilbyder bassintræning i Østervrå Svømmehal. Bassintræning er en skånsom og samtidig effektiv måde at træne kroppen på.

Træningen foregår på hold med individuel tilpasset træning. Bassintræning er god træning for alle. Der er ingen krav om, at du kan svømme, da de fleste øvelser foregår med vandybde til lige over skulderne.

Bassintræning er velegnet for patienter der har et nedsat funktionsniveau og for patienter der af en eller anden årsag er smertepræget ved træning på land.

For at deltage skal du være selvhjulpet eller have ledsager med til omklædningen. Svømmehallen råder over handicap faciliteter og der er mulighed for at benytte lift til at komme ned/op i vandet.

 

Naturen som træningscenter:

I perioder hvor vejret tillader det, benytter vi den smukke natur omkring os. Naturen er det perfekte træninscenter; Her er "højt til loftet" og "larmende ro". Kun fantasien sætter grænser for vores udfoldelses muligheder.

Læs vores blog indlæg "Træning" i naturen" her

 

  Ring +45 9895 1721