Digital markedsføring:

Klinikken har igennem det sidste år sat fokus på den digitale vækst. Vi synligøre vores viden og vores tilbud på diverse platforme og er dermed med til at brande vores klinik.

Vi bruger de sociale medier til nyheder, tilbud og vidensdeling. De sociale medier giver dig mulighed for at få indblik og skabe relation til klinikken og teamet bag Østervrå Fysioterapi & Træning.

 

Facebook 256x256x32    Facebook

Facebook er aktuelt klinikkens primære digitale platform. Her vil der flere gange om ugen være opslag fra klinikken om aktuelle aktiviteter eller kommende begivenheder.

På vores facebook side vil du kunne deltage i konkurrancer, følge med i ændringer i vores åbningstider og holde dig orienteret om aktuelle tilbud.

 

    Instagram

Klinikken er ny på instagram. Vi vil bruge vores instagram til at vise jer glimt af hverdagen på klinikken og komme tættere på behandlerteamet i Østervrå Fysioterapi & Træning.

 

Youtube 256x256x32    Youtube

Sommer 2019 åbner klinikkens youtube kanal. På kanalen vil der løbende lægges video klip op. Det er alt fra informations videoer og korte videoklip med øvelser og vejledning. 

Vi glæder os til at "gå i luften" med vores youtube kanal. Og håber I vil tage godt imod den!

 

Pinboard 256x256x32     Blog

På klinikkens blog finder du spændende artikler og oplæg skrevet af klinikkens fysioterapeuter.  Du finder artikler i katagorierne: Træning, Sundhed, Gode råd og Skader & behandling.

  Ring +45 9895 1721