Klinikkens historie:

Østervrå Fysioterapi har eksisteret i over 40 år. Klinikken blev etableret af fysioterapeut Kirsten Storegård som drev klinikken alene indtil 2008.

Kirsten Storegård startede klinikken i lokaler på Østervrå Ældrecenter og flyttede de sidste år til lokaler på Hjørringvej 432.

Klinikken har haft adrasse på Hjørringvej 432C  siden overtagelsen i 2008. Udviklingen i privat praksis og klinikkens vedvarende vækst har skabt behov for mere plads og klinikken blev derfor en del af Sundhedshuset i Østervrå november 2019.

Sundhedshuset Østervrå rummer fodterapeut, tandlæge, læge og fysioterapi. Der er fælles ankomst område, med lyse og venlige lokaler. P-pladser lige udenfor bygningen og handicap faciliteter.

 

Generations skifte 2008:

I 2008 købte fysioterapeut Louise Gjelstrup Olesen klinikken med ønske om udvikling og modernisere den eksisterende klinik. 

Klinikkens kerneydelse er fysioterapi. Klinikken kendetegnes i dag for værdier som høj faglighed, omhyggelighed, god kundeservice, fleksibilitet og behandling med patienten i centrum. Kulturen på klinikken er uhøjtidelig, smilende og immødekommende. 

Visionen er, at tilbyde den bedste form for fysioterapi til vores eksisterende og fremtidige kunder. Klinikkens vision er endvidere, at udvide vores tilbud af sundhedsfremmende tilbud til Nordjyske virksomheder.

Behandler teamet består af 5 dynamiske og ernergiske fysioterapeuter der brænder for deres fag og som løbende dygtigøre sig via kurser og efteruddannelse. Klinikken tilbyder alt inden for moderne fysioterapi. Derud over er der tilknyttet to ungarbejdere der forestår rengøring på klinikken og i fællesareal. 

 

Fortsat udvikling:

Klinikken oplever en positiv udvikling og er fortsat i vækst. Østervrå Fysioterapi & Træning mærker i høj grad mediernes og borgernes fokus på folkesundhed.

Klinikken ændrede i 2013 navn fra "Østervrå Fysioterapi "til "Østervrå Fysioterapi & Træning". Dette netop for, at understrege klinikens holdning til træning. Navne ændringen synliggør vores mål og forventninger til en aktiv deltagelse fra vores patienter i deres eget behandlings- og genoptræningsforløb.

Klinikken har udviklet sig fra primært, at varetage behandling og genoptræningsopgaver til nu også at varetage sundhedsfremmende tiltag på klinikken og på Nordjyske virksomheder.

Vi arbejder under overenskomst, hvilket betyder, at du kan bruge din henvisning fra din læge hos os og modtage tilskud fra Sygesikringen til dine behandlinger. Endvidere tilbyder klinikken fysioterapi udenfor Sygesikringen. Vi kalder det Fysio-Quick.

Vi er innovative og vi er ofte blandt de første klinikker "Nord for Limfjorden" til at implamentere nye tiltag og behandlings koncepter. Vi oplever fortsat kundetilgang fra et større geografisk område, hvilket understreger vores høje faglighed, den gode kundeservice og klinikens stærke værdigrundlag.

Vi ser ikke kun Østervrå og opland som vores arbejdsområde. Vi ligger geografisk midt i Nordjylland og retter derfor vores sundhedsfremmende tilbud til hele Nordjylland.

 

Nyt koncept - Fysio-Quick

Fysio-Quick er direkte fysioterapi uden lægehenvisning og uden ventetid. Her er også mulighed for tilskud fra "danmark".  

Vi tilstreber, at Fysio-quick kunder kommer direkte fra gaden og uden ventetid. Vi garantere vores fysio-Quick kunder en behandlingstid inden for 24 timer.

Fysio-Quick er for dig der ønsker hurtig udredning og behandling. Du mødes med stor fleksibilitet og høj faglighed.  

 

Bækkenklinikken:

Marts 2021 startede bækkenklinikken under Østervrå Fysioterapi & Træning.

Bækkenklinikken er en special enhed i klinikken som varetager specialiseret fysioterapi til både  kvinder og mænd.

Behandlingerne varetages af vores Gyn./obs fysioterapeut. På bækkenklinikken er der direkte adgang uden henvisning. Der ydes tilskud fra danmark og nogle forsikringer dækker helt eller delvist dit honorar.

Læs mere om bækkenklinikken og de ydelser bækkenklinikken tilbyder under bækkenklinikken. 

 

 

 

 

 

  Ring +45 9895 1721