Tove Krog Christensen "Fysio-Pilates"
"Jeg syntes undervisingen har været super god - med øje for alt og alle - ikke mindst anerkeldelse af og hensyn til individuelle behov og formåen"."Jeg har oplevet en rigtig god anvisning af øvelserne og åndedræt i et passende tempo og med mange gentagelser, hvilket er rart når man er 60+. "Jeg syntes det har været rigtigt godt at blive korrigeret i øvelserne og få respons"."Jeg glæder mig til at komme igang igen efter sommerferien."
Jane Larsen "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg fik anbefalet GlA:D træning igennem min mand og nogle venner der tidligere har haft god effekt af træningen”. ”Jeg kom fordi, jeg har ondt i knæene når jeg går”.” Jeg har oplevet, at øvelserne bliver lavet med god kvalitet, når jeg træner med en fysioterapeut”. ”Det betyder, at jeg nu har mere kontrol over knæene”. ”Desværre er min gang endnu ikke blevet bedre”. ”Jeg har mødt veloplagte fysioterapeuter med mange gode råd, stor tålmodighed og stor faglighed.”
Jane D. Kristensen "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg har deltaget i GLA:D træning, da jeg har slidgigt i knæ og ryggen”. ”Det var min læge, der anbefalede det til mig”. ”Jeg har fået god vejledning og sikret, at jeg gør øvelserne rigtigt”. ”Jeg har fået bedre velvære og er blevet smertefri. ”Jeg har fået indsigt i slidgigt og hvad jeg fremadrettet selv kan gøre”. ”Fysioterapeuterne har givet mig god vejledning og har et godt humør.”
Solveig Falden "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg har deltaget i GLA:D træning grundet slidgigt i knæene”.” Det var min praktiserende læge der anbefalede mig træningen”. ”Når jeg træner på hold hos fysioterapeuten, oplever jeg støtte og glæde”. ”Vi har et godt fællesskab på holdet og fysioterapeuten fortæller om jeg gør øvelserne rigtigt”. ”Jeg har ikke længere så meget uro i benene og kan nu sove om natten”. ”Fysioterapeuterne har gjort det rigtigt godt og er altid søde og glade.”
Inge Britta Frederiksen "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg har deltaget på GLA:D forløbet på grund af artrose”. ”Jeg har hørt om konceptet hos min læge”.” Når jeg træner hos min fysioterapeut, får jeg trænet de rigtige muskler”. ”Jeg får hjælp til at gøre øvelserne sværere og få mere modstand fra elastikkerne”. ”Når jeg deltager på holdtræning, kommer jeg hjemmefra og får ændret de dårlige vaner”. ”I forløbet er jeg blevet stærkere, oplever mindre smerter og jeg sover bedre om natten”. ”Undervisningen har givet mig indsigt i artrose og fysioterapeuterne har lært mig, at jeg skal holde mig gang”. ”Fysioterapeuterne er altid imødekommende, velforberedte og giver sig tid til en individuel snak selv om det er holdtræning.”
Henny Skovsgaard "GLA:D deltager"
”Jeg har søgt GLA:D træning, da min læge anbefalede det grundet slidgigt i venstre knæet. ”Jeg havde smerter i knæet og i musklerne især om natten”. ”Jeg har fået rigtig god hjælp af fysioterapeuterne, da jeg altid kan stille spørgsmål og få vejledning i min træning”. ”De hjælper mig med at gøre øvelserne svære i takt med jeg bliver bedre”. ”Når jeg træner på hold med andre der har slidgigt, kan man udveksle erfaring, dele tips og ideer med hinanden”.

”Træningen har haft en positiv indvirkning. ”Mine muskel - og mine nattesmerter er næsten væk”. ”Jeg har mødt gode behandlere med godt humør på klinikken i Østervrå.”
Pia Jernsø Hjort "GLA:D ryg"
GLA:D ryg forløbet har ændret min hverdag- Nu tør jeg bruge ryggen igen. Kan varmt anbefales og det er dygtige instruktører.
Lis Mellgaard Anderson "Pilates / Behandling"
"Jeg går til pilates hver fredag. Dert er et hold af passende størrelse, så der er tid til den enkelte. Det er rart det er en fysioterapeut der træner, hun kan spotte ens dårligdomme. Man får rørt alle muskler, styrke trænet, øget smidigheden og udstrækning."

"Går til behandling en gang om ugen. Er skæv i ryggen og får massage så musklerne løsnes op. Behandlingen gør, at det bliver nemmere for mig at holde den rigtige kropsholdning og derved holde mig smertefri."
Bo Lysegaard "Speditør/Partner Uni-way"
”At få en massageordning er en af de bedste tiltag, vi har gjort, både for virksomheden og vores medarbejdere. For virksomheden er det en kæmpe fordel, at alle medarbejdere har mulighed for, at få løsnet op for spændinger og forebygget muskelsmerter. Ingen skal gå tidligere eller tage en halv fridag, for at køre til massøren. Nu bliver det klaret på arbejdspladsen på 30 min. Jeg tror også, at flere får taget sig sammen til, at få løsnet op for musklerne, når fysioterapeuten kommer til dig på arbejdspladsen. Lettere kan det ikke blive.! Desuden er det et fantastisk pusterum i en ellers travl hverdag, at blive behandlet af det professionelle og veluddannede personale fra Østervrå Fysioterapi. Før vores massage ordning, fik jeg hold i nakken mindst 2 gange om året. Efter denne ordning har jeg ikke haft problemer med nakken, selv om vi stadigvæk bruger mange timer om dagen i telefonrøret. Jeg kan kun varmt anbefale en massageordning med Østervrå Fysioterapi. Vi skal kun stille et lokale til rådighed, de flinke fysioterapeuter medbringer resten. Vi har ikke målt på sygefraværet, men der er ingen tvivl om, at den regelmæssige massage giver et øget velvære og tager mange problemer i opløbet. ”
Jakob Holm "Speditør/Partner Uni-way"
”Massagen har gjort ,at mange af mine smerter og irritationer nakken/skuldre er forsvundet.” ”At det foregår på arbejdspladsen gør at jeg ikke skal ud at køre efter det – stor fordel for min arbejdsdag.”
Rasmus Bech Frandsen "Chefrådgiver / KUBEN Management"
Nu skal man jo passe på med at bruge alt for store ord, men at vi i Kuben Management, Aalborg, har fået en massageordning med Østervrå Fysioterapi, er simpelthen lykken! Pudsigt nok er det faktisk først nu her efter vi har fået ordningen, at man indser hvor meget man manglede den før. De små irritationer, nakkesmerter, skuldersmerter, hovedpiner, osv., som man faktisk næsten havde vænnet sig til at gå rundt med, er nu reduceret kraftigt, eller helt væk og det giver et stort energi-boost. Et større overskud som gør hverdagen lige det lille hak bedre, fordi kroppen og hovedet kan bruge kræfterne på andre ting end skavankerne.

Det er indehaver Louise Gjelstrup Olesen fra Østervrå Fysioterapi der selv kommer forbi vores kontor. Hun har en fantastisk evne til at ”ramme” lige hvor det gør mest nytte. Jeg har især døjet med nakkeproblemer, men også en iskiasnerve der giver smerter ned i benet. Begge dele har fået det markant bedre under Louises kyndige behandling.
Ida Bertelsen "Arkitekt / KUBEN Management"
Med massageordningen på arbejdspladsen er der taget hånd om forebyggelse og bedring ift. de stationære arbejdsstillinger, som kontorarbejde medbringer. Massagen løsner op i nakke, skuldre og ryg samtidigt med, at det giver en afstressende pause i løbet af en hektisk dag. Udover den individuelle massage, har vi fået en lille introduktion til de forskellige metoder, hvorpå vi kan forbedre vores arbejdsstillinger og passe bedre på vores krop i en travl hverdag. Der bliver derfor ikke blot taget hånd om den månedlige afstresning og opløsning af musklerne, men også sørget for, at vi har de værktøjer og øvelser, der skal til for at skabe en aktiv og sund livsstil hver dag. Ved at fysioterapeuten møder op på kontoret bliver fravær fra arbejdsdagen minimeret uden at gå på kompromis med vores ve og velværd. Det er et super tiltag vores virksomhed har taget, som mange på kontoret benytter sig af, og som jeg kun kan give min varmeste anbefaling.
Pia Steffensen "VELAS, Revisorassistent"
Hos Velas har vi mulighed for massageordning hos Østervrå Fysioterapi & Træning og det gør virkelig underværker. Og når kontoret er nabo til klinikken er det nemt lige at rende over og få kroppen ordnet. Når man sidder på kontoret i mange timer, med mapper lagt på bordet hist og pist, kommer man til at sidde ret så ubekvemt. Jeg startede hos Louise inden sommerferien og kunne efter få gange mærke stor forskel. Jeg har ikke længere så store smerter i nakke og skuldre, og selv smerterne i mine arme begynder at aftage. Louise er også god til at vejlede omkring hvordan man sidder korrekt og giver tit små øvelser til hvordan man afhjælpe spændinger.

Jeg kan kun anbefale en massageordning hos Østervrå Fysioterapi & Træning.
Poul og Britta Andersen "Dans med Parkinson"
For nu snart længe siden startede min kone og jeg på et par introduktions events med dans og koordination. ”Dans med Parkinson” var titlen, ledet af danseinstruktør Elizabeth Dalsgaard som havde fået ideen. Arrangementerne blev afholdt i Østervrå Hallen, og her traf vi fysioterapeut Louise Gjelstrup Olesen fra Østervrå Fysioterapi. Hun lovede, at starte et hold op med ”dans med Parkinson” i Østervrå Hallen.

Vi blev hurtigt en lille flok, hvor den ene part, der som jeg har Parkinson, og vi har siden mødtes hver tirsdag til en times munter motion, dans og balanceøvelser.

Vi er nu 8 ”garvede” dansere der møder op i klinikkens spritnye lokaler, og under ledelse af altid veloplagte Louise. Hun svinger os rundt i bl.a. Engelsk vals, foxtrot, cha-cha-cha, wiener vals, jive . . . og flere andre.

Træningspassene er altid spændende, og består af kendte øvelser som opvarmning, og nogle gode koordinationsøvelser der bliver udbygget. Så der bliver nok at se til for de små grå hjerneceller. Balanceøvelser er der også på programmet.
Lisbet Olsen "Dans med Parkinson"
Louise er den mest omsorgsfulde og omhyggelige fysioterapeut, jeg har mødt. Det ligger hende meget på sinde, at hendes patienter får det optimale ud af behandling og evt. træning. Hun laver instruktive videoer til træning hjemme, og under corona-nedlukningen tjekkede hun løbende op på , hvordan jeg havde det og sendte forslag til nye hjemmeøvelser.

Louise har taget kursus i, hvordan hun kan hjælpe Parkinson-patienter bedst muligt, og hun har derfor oprettet et dansehold for os og evt. vores partnere. Vi mødes hver tirsdag til til en hyggelig og ind imellem krævende time med dans, og her vi får brugt både ben og hjerne. Dansene er tilpasset vores behov, og alle kan være med. Klinikken tilbyder også styrke- og genoptræning på byens motionscenter. Jeg er meget glad og taknemmelig for den gode hjælp jeg får.
Alex Hjort "Generel Fysioterapi"
Fysioterapeut Louise G. Olesen får min varmeste anbefaling. Louise er dybt professionel og behagelig. Ved ikke hvad jeg havde gjort uden hendes behandlinger, som i den grad har hjulpet mig efter mine operationer i begge skuldre. Kommer fast i klinikken en gang om måneden."

  Ring +45 9895 1721