Bo Lysegaard "Speditør/Partner Uni-way"
”At få en massageordning er en af de bedste tiltag, vi har gjort, både for virksomheden og vores medarbejdere. For virksomheden er det en kæmpe fordel, at alle medarbejdere har mulighed for, at få løsnet op for spændinger og forebygget muskelsmerter. Ingen skal gå tidligere eller tage en halv fridag, for at køre til massøren. Nu bliver det klaret på arbejdspladsen på 30 min. Jeg tror også, at flere får taget sig sammen til, at få løsnet op for musklerne, når fysioterapeuten kommer til dig på arbejdspladsen. Lettere kan det ikke blive.! Desuden er det et fantastisk pusterum i en ellers travl hverdag, at blive behandlet af det professionelle og veluddannede personale fra Østervrå Fysioterapi. Før vores massage ordning, fik jeg hold i nakken mindst 2 gange om året. Efter denne ordning har jeg ikke haft problemer med nakken, selv om vi stadigvæk bruger mange timer om dagen i telefonrøret. Jeg kan kun varmt anbefale en massageordning med Østervrå Fysioterapi. Vi skal kun stille et lokale til rådighed, de flinke fysioterapeuter medbringer resten. Vi har ikke målt på sygefraværet, men der er ingen tvivl om, at den regelmæssige massage giver et øget velvære og tager mange problemer i opløbet. ”
Jakob Holm "Speditør/Partner Uni-way"
”Massagen har gjort ,at mange af mine smerter og irritationer nakken/skuldre er forsvundet.” ”At det foregår på arbejdspladsen gør at jeg ikke skal ud at køre efter det – stor fordel for min arbejdsdag.”

  Ring +45 9895 1721

Fleksible

Klinikken har fleksible åbningstider og det vil således være muligt at få behandling uden for klinikkens normale åbningstider. Herom aftales nærmere med den pågældende terapeut.