Tove Krog Christensen "Fysio-Pilates"
"Jeg syntes undervisingen har været super god - med øje for alt og alle - ikke mindst anerkeldelse af og hensyn til individuelle behov og formåen"."Jeg har oplevet en rigtig god anvisning af øvelserne og åndedræt i et passende tempo og med mange gentagelser, hvilket er rart når man er 60+. "Jeg syntes det har været rigtigt godt at blive korrigeret i øvelserne og få respons"."Jeg glæder mig til at komme igang igen efter sommerferien."
Jane Larsen "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg fik anbefalet GlA:D træning igennem min mand og nogle venner der tidligere har haft god effekt af træningen”. ”Jeg kom fordi, jeg har ondt i knæene når jeg går”.” Jeg har oplevet, at øvelserne bliver lavet med god kvalitet, når jeg træner med en fysioterapeut”. ”Det betyder, at jeg nu har mere kontrol over knæene”. ”Desværre er min gang endnu ikke blevet bedre”. ”Jeg har mødt veloplagte fysioterapeuter med mange gode råd, stor tålmodighed og stor faglighed.”
Jane D. Kristensen "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg har deltaget i GLA:D træning, da jeg har slidgigt i knæ og ryggen”. ”Det var min læge, der anbefalede det til mig”. ”Jeg har fået god vejledning og sikret, at jeg gør øvelserne rigtigt”. ”Jeg har fået bedre velvære og er blevet smertefri. ”Jeg har fået indsigt i slidgigt og hvad jeg fremadrettet selv kan gøre”. ”Fysioterapeuterne har givet mig god vejledning og har et godt humør.”
Solveig Falden "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg har deltaget i GLA:D træning grundet slidgigt i knæene”.” Det var min praktiserende læge der anbefalede mig træningen”. ”Når jeg træner på hold hos fysioterapeuten, oplever jeg støtte og glæde”. ”Vi har et godt fællesskab på holdet og fysioterapeuten fortæller om jeg gør øvelserne rigtigt”. ”Jeg har ikke længere så meget uro i benene og kan nu sove om natten”. ”Fysioterapeuterne har gjort det rigtigt godt og er altid søde og glade.”
Inge Britta Frederiksen "GLA:D knæ/Hofte"
”Jeg har deltaget på GLA:D forløbet på grund af artrose”. ”Jeg har hørt om konceptet hos min læge”.” Når jeg træner hos min fysioterapeut, får jeg trænet de rigtige muskler”. ”Jeg får hjælp til at gøre øvelserne sværere og få mere modstand fra elastikkerne”. ”Når jeg deltager på holdtræning, kommer jeg hjemmefra og får ændret de dårlige vaner”. ”I forløbet er jeg blevet stærkere, oplever mindre smerter og jeg sover bedre om natten”. ”Undervisningen har givet mig indsigt i artrose og fysioterapeuterne har lært mig, at jeg skal holde mig gang”. ”Fysioterapeuterne er altid imødekommende, velforberedte og giver sig tid til en individuel snak selv om det er holdtræning.”
Henny Skovsgaard "GLA:D deltager"
”Jeg har søgt GLA:D træning, da min læge anbefalede det grundet slidgigt i venstre knæet. ”Jeg havde smerter i knæet og i musklerne især om natten”. ”Jeg har fået rigtig god hjælp af fysioterapeuterne, da jeg altid kan stille spørgsmål og få vejledning i min træning”. ”De hjælper mig med at gøre øvelserne svære i takt med jeg bliver bedre”. ”Når jeg træner på hold med andre der har slidgigt, kan man udveksle erfaring, dele tips og ideer med hinanden”. ”Træningen har haft en positiv indvirkning. ”Mine muskel - og mine nattesmerter er næsten væk”. ”Jeg har mødt gode behandlere med godt humør på klinikken i Østervrå.”
Gitte Rævskær Jørgensen "GLA:D ryg"
"Hej jeg hedder Gitte , er 62 år, haft problemer med min ryg i alt for mange år. GLA:D ryg, har gjort min ryg glad og ikke mindst ændret mit mindset for hvad min ryg er i stand til. Så tvivl ikke et sekund, bare afsted til GLA;D ryg. Få simple øvelser har gjort mig stærkere, og de øvelser har jeg med mig resten af livet."

"Tak for GLA:D ryg."
Pia Jernsø Hjort "GLA:D ryg"
GLA:D ryg forløbet har ændret min hverdag- Nu tør jeg bruge ryggen igen. Kan varmt anbefales og det er dygtige instruktører.
Lis Mellgaard Anderson "Pilates / Behandling"
"Jeg går til pilates hver fredag. Dert er et hold af passende størrelse, så der er tid til den enkelte. Det er rart det er en fysioterapeut der træner, hun kan spotte ens dårligdomme. Man får rørt alle muskler, styrke trænet, øget smidigheden og udstrækning."

"Går til behandling en gang om ugen. Er skæv i ryggen og får massage så musklerne løsnes op. Behandlingen gør, at det bliver nemmere for mig at holde den rigtige kropsholdning og derved holde mig smertefri."
Bo Lysegaard "Speditør/Partner Uni-way"
”At få en massageordning er en af de bedste tiltag, vi har gjort, både for virksomheden og vores medarbejdere. For virksomheden er det en kæmpe fordel, at alle medarbejdere har mulighed for, at få løsnet op for spændinger og forebygget muskelsmerter. Ingen skal gå tidligere eller tage en halv fridag, for at køre til massøren. Nu bliver det klaret på arbejdspladsen på 30 min. Jeg tror også, at flere får taget sig sammen til, at få løsnet op for musklerne, når fysioterapeuten kommer til dig på arbejdspladsen. Lettere kan det ikke blive.! Desuden er det et fantastisk pusterum i en ellers travl hverdag, at blive behandlet af det professionelle og veluddannede personale fra Østervrå Fysioterapi. Før vores massage ordning, fik jeg hold i nakken mindst 2 gange om året. Efter denne ordning har jeg ikke haft problemer med nakken, selv om vi stadigvæk bruger mange timer om dagen i telefonrøret. Jeg kan kun varmt anbefale en massageordning med Østervrå Fysioterapi. Vi skal kun stille et lokale til rådighed, de flinke fysioterapeuter medbringer resten. Vi har ikke målt på sygefraværet, men der er ingen tvivl om, at den regelmæssige massage giver et øget velvære og tager mange problemer i opløbet. ”
Jakob Holm "Speditør/Partner Uni-way"
”Massagen har gjort ,at mange af mine smerter og irritationer nakken/skuldre er forsvundet.” ”At det foregår på arbejdspladsen gør at jeg ikke skal ud at køre efter det – stor fordel for min arbejdsdag.”

  Ring +45 9895 1721

Fleksible

Klinikken har fleksible åbningstider og det vil således være muligt at få behandling uden for klinikkens normale åbningstider. Herom aftales nærmere med den pågældende terapeut.